У ГУР Міноборони розповіли, скільки разів Путін переносив вторгнення в Україну

Президент Російської Федерації Володимир Путін тричі відкладав повномасштабну війну проти України. До наступу главу Кремля підштовхнули представники Федеральної Служби безпеки, інформують Патріоти України.

За словами заступника голова Головного управління розвідки Міноборони Вадима Скібіцького, Путін кілька разів обговорював дату нападу з главою Генштабу Валерієм Герасимовим і міністром оборони Сергієм Шойгу.

"ФСБ наполягала на наступі, вони були переконані, що достатньо підготувалися до вторгнення. Вони вклали величезні ресурси і підштовхували Герасимова до атаки", - розповів заступник глави розвідки в інтерв'ю виданню BILD.

Він зазначив, що в якийсь момент Герасимов піддався тиску і погодився провести операцію. "Той факт, що російські частини були забезпечені продовольством, боєприпасами і пальним всього на три доби, показує, як сильно вони прорахувалися", - заявив Скібіцький.

Крім того, він нагадав, що завдяки прорахунку командування всі перші цілі Кремля провалилися - не оточили Київ, не взяли Суми, Чернігів чи Харків.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колону ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...