У ГУР Міноборони розповіли, у якому стані перебуває дружина Буданова після отруєння

Наразі період стаціонарного лікування дружини керівника Головного управління розвідки Маріанни Буданової та співробітників розвідки після отруєння завершений, але процес реабілітації ще триває. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передають Патріоти України.

Він охарактеризував стан здоров’я Буданової та співробітників розвідки після отруєння як «самопочуття – прийнятне». «Курс лікування триває. Шпиталізація закінчилася. Це тривалий курс лікування. І постійно під наглядом лікарів. Українські лікарі, українські медичні фахівці вчасно помітили, виконали, запобігли можливим поганим наслідкам. Тому цей процес ще триватиме», – розповів він.

Стосовно розслідування представник розвідки зазначив, що це також нешвидкий процес. «Як тільки будуть результати, про які можна буде повідомити суспільство, – це обов’язково буде зроблено», – сказав Юсов.

Також на запитання, чи у зв’язку з цією ситуацією були якось змінені протоколи безпеки, представник ГУР розповів, що дійсно було вжито додаткових безпекових заходів. «Всі необхідні дії і висновки зроблені», – додав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...