У ГУР розповіли, хто з російських еліт виступав проти вторгнення Росії в Україну

У Росії збільшується кількість прихильників якомога швидшого завершення війни проти України. Ба більше, далеко не всі вони виступали за це вторгнення. Таку думку висловив головний розвідник України Кирило Буданов в інтерв'ю для "РБК-Україна", передають Патріоти України.

Він зазначає, що з російських еліт мало хто виступив за початок повномасштабного вторгнення. За словами Буданова, йому легше назвати тих, хто виступив за війну.

"Виступав виключно Шойгу, Герасимов виступав за. До останнього тримався Бортников, він був проти, але через певні особисті мотиви за два тижні до початку він різко змінив свою думку і сказав: "Ні, там усе нормально, ми готові". І ще кілька функціонерів. Усе", - каже керівник розвідки.

Попри це, Буданов не розповів, з якої причини Бортников змінив свою думку. "Авжеж відомо. Але, не на часі. Те, що багато хто з них розумів, що це закінчиться негарно – це факт". - сказав Буданов.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...