У Ялті люди запалювали під хіт Сердючки "Ще не вмерла Україна, если мы гуляем так": Окупанти змусили просити вибачення "діджейку"


У тимчасово окупованому російськими загарбниками Криму народ запалював під пісні Вєрки Сердючки. На відео потрапили кадри, як люди на набережній у Ялті танцюють під хіт "Гуляночка", де є рядки: "Ще не вмерла Україна, если мы гуляем так", передають Патріоти України.

Роликом у своїх InstaStories поділився і Андрій Данилко – виконавець ролі Сердючки. "Ти мені скажи, чий Крим?" – підписав пародист записОсь тільки "владі" анексованого півострова така дискотека не припала до душі. Жінку, яка організувала танці під українські пісні, оперативно знайшли та змусили записати вибачення перед Росією, а також російськими окупантами, які жорстоко знищують мирні українські міста та невинних людей.

Пропагандисти у своїх Telegrem-каналах повідомили, що "діджейку" звуть Валентина Іванівна. Записуючи відео з вибаченнями, кримчанка не могла стримувати сліз. Очевидно, під тиском "влади" вона заявила, що увімкнула такий репертуар ненавмисно.

"Дорогі росіяни, вибачте мені. Я вас усіх люблю. Я не спеціально її поставила. Хотіла порадувати людей дискотекою. Найшвидшої Перемоги нашим синам і повернення додому. Ми переможемо! Я за Росію", – у сльозах промовила жінка.

Водночас танці на набережній в окупованій Ялті прокоментувала "глава адміністрації" Яніна Павленко. Вона заявила, що жодних претензій до Валентини Іванівни не має, оскільки в Криму нібито дозволено три державні мови: російська, українська та кримськотатарська. Усі вони, як запевнила Яніна, можуть "абсолютно вільно звучати на весіллях та інших урочистостях".

"Є, звичайно, питання до репертуару – наскільки доречна сердючківська "щеневмерла" і танці під неї. Нехай залишиться на совісті тих, кому було весело", – уточнила Павленко, додавши, що з організаторкою дискотеки все ж таки розбиратимуться "правоохоронці".

У Зеленського назвали три чинники для перемоги над Росією

неділя, 12 травень 2024, 11:59

Україна зможе перемоги у війні з Росією за наявності трьох чинників: паритету зброї на фронті; максимального позбавлення ворога інструментів фінансування агресії; політичної, дипломатичної, інституційної ізоляції РФ. Таку думку висловив радник керівник...

Якщо ми втратимо ці висоти...: У Часовому Яру вирішується доля Донецької області, - Дикий

неділя, 12 травень 2024, 11:30

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий розповів, що за Часів Яр тривають важкі бої, росіяни не мають просування у місті. Про це він розповів в етері "Еспресо". "Я думаю, що в росіян не має мети захопити Часів Яр під конкретну дату. Вті...