​"У Ігоря Валерійовича Коломойського день народження. Дай, Боже, йому здоров'я": Мер Дніпра Філатов пояснив, чому охоронці аеропорту Бєні ледве не повбивали кореспондентів "Української правди"

Жахлива сцена, що розігралася у VIP-зоні аеропорту Дніпра, при повній байдужесті поліції безумовно переросте у скандал національного рівня ,який може боляче вдарити і по без того підупавшому авторитету "Слуги народу", зазначають Патріоти України. А те, що до події причетний головний "неолігарх" режиму Зеленського ще більше підбурює ситуацію.

Ось про що про інцидент пише міський голова Борис Філатов

"Сьогодні у Ігоря Валерійовича Коломойського день народження. Дай Боже йому здоров'я. Сьогодні до нього летіли гості. Різними приватними літаками.

Сьогодні в аеропорту, в якому будують термінал чи для Ярославського чи для Бені і злітну смугу чи для держави чи для Бені, стався напад на знімальну групу "Української правди". Виродки кидалися із ножами на журналістів.

Я особисто звертаюся до керівників держави дати політичну оцінку цьому інциденту і не намагатися юридично "замилити" цю справу", - заявив.

Також Філатов повідомив, що в аеропорту стоїть система камер. "І якщо з неї зникне якась інформація, то це говоритиме про змову поліції зі злочинцями", - написав.

"Я вже тисячу разів говорив на всіх рівнях, щоб влада нарешті навела у Дніпрі порядок і прибрала звідси ФПГ та ОЗУ", - заявив мер міста.

"Посилена присутність російських БПЛА": Росія почала завдавати ударів у стилі HIMARS, перспектива похмура, - Business Insider

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:22

Проблеми з протиповітряною обороною України дозволяють Росії завдавати глибоких ударів у стилі HIMARS далеко за лінією фронту, . Як пише Business Insider, Росія почала запускати збільшену кількість безпілотників за межі українських позицій, отримуючи р...

"Хто був головним?": Пострілами у Фіцо знято ще одне табу в Словаччині, - Politico

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:13

Пострілами в прем'єра Словаччини Роберта Фіцо знято ще одне табу, у порушення якого жителі країни не вірили, пише Politico. Спочатку це було вбивство у 2018 році журналіста-розслідувача Яна Куцяка, який просто займався своєю справою, але заплатив за це...