У Кабміні Гончарука закликають подати позов до Данії через "Північний потік-2"

Данія стала останньою країною ЄС, яка схвалила будівництво трубопроводу, що транспортуватиме російський газ до Німеччини по дну Балтійського моря.

Україна може оскаржити рішення Данії про видачу дозволу на будівництво російського газопроводу "Північний потік-2" в судовому порядку. Про це повідомив міністр енергетики та захисту навколишнього середовища України Олексій Оржель в інтерв'ю, інформують Патріоти України.

"Дійсно, "Північний потік-2" все одно якось буде реалізовуватися. А на тий дозвіл, який вони отримали нещодавно від Данії, ми зараз розглядаємо можливості якось, з точки зору екології, подавати апеляцію", - сказав він.
Нагадаємо, раніше Данія дала свою згоду на прокладку газопроводу "Північний потік-2". Данія стала останньою країною ЄС, яка схвалила будівництво трубопроводу, що транспортуватиме російський газ до Німеччини по дну Балтійського моря.

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...