У Кабміні розповіли, як можуть покарати тих, хто отримає російські паспорти (відео)

Метою видачі російських паспортів на Донбасі є дестабілізація і легалізація терористів. Про це заявив заступник міністра з тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що в майбутньому Росія зможе заявляти, що вона захищає на Сході України своїх громадян. Гримчак підкреслив, що наявність паспорта РФ допоможе уникнути кримінального переслідування України працівникам окупаційної адміністрації "ДНР" і "ЛНР". При цьому українці, які отримають паспорти в двох центрах в Ростовській області можуть залишитися без громадянства України.

"Конституція України говорить, що українець повинен мати тільки одне громадянство - громадянство України, тому ті люди, які будуть отримувати або отримують вже громадянство Російської Федерації, можуть втратити громадянство України, і я думаю, що так треба буде робити - анулювати паспорти України, паспорта зарубіжні, внутрішні і так далі", – зазначив заступник міністра.

Як повідомляв OBOZREVATEL, президен

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...