У Кабулі прогримів новий вибух поблизу аеропорту, - ЗМІ (відео)

Наразі невідомо, чи є вибух новою терористичною атакою, або ж це був ракетний удар.

У Кабулі в неділю, 29 серпня, прогримів потужний вибух. Про це повідомляє телеканал "Аль-Арабія", посилаючись на місцеві ЗМІ, передають Патріоти України.

На даний момент невідомо, чи є вибух новою терористичною атакою, або ж це був ракетний удар, як пишуть деякі ЗМІ. Так, за деякими даними, ракета потрапила в житловий будинок.

"Повідомлення про черговий вибух в Кабулі, Афганістан. Походження невідоме. Можливо, американські війська знищують більше техніки", - прокоментував вибух британський журналіст Джейк Ханрахан у Twitter.

За словами очевидців, звук вибуху доносився з боку аеропорту міста. Пізніше з'явилася інформація, що в результаті вибуху однієї з ракет в житловому секторі загинула одна дитина і постраждало три людини. Місцеві жителі намагаються своїми силами загасити пожежу, що почалася після імовірно після ракетного удару.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...