У Кадирова знайшли таємну дружину, на яку записана нерухомість на сотні мільйонів рублів (фото)

Фатіма Хазуєва (справа). Фото: "Проект".

Глава російської Чечні Рамзан Кадиров, який у минулому неодноразово підтримував багатоженство на Кавказі, ймовірно, має 2 дружини. Про це йдеться у розслідування видання "Проект", передають Патріоти України.

Окрім офіційної дружини Медні Кадирової, глава Чечні одружений на фіналістці чеченського конкурсу краси "Міс Кавказ 2006" Фатімі Хазуєвій. Вони познайомились 2006 року, коли дівчині було 15.

Джерела, які знайомі з Кадировим, підтвердили, що Хазуєва - його 2-га дружина. У її володіннях перебувають "палац" площею понад 9 тис. квадратних метрів в Грозному, 3 квартири в Москві, сукупна вартість яких приблизно 370 млн руб. Усього на неї записано нерухомості на 800 млн руб.

При цьому офіційно жінка працевлаштована в адміністрації глави Чечні, а її зарплата становить менш як 100 тис. руб. на місяць. На початку 2021-го "теща" Кадирова Саціта Хазуєва стала власницею розташованого в селі Махкети реабілітаційного центру для пацієнтів з порушеннями опорно-рухового апарату, який був побудований коштом фонду ім. Ахмата Кадирова.

Законна дружина Медні офіційно володіє тільки 210-метровою квартирою в хмарочосі в Москві. Однак вона має фальшиві документи на ім'я Медні Мусаєва, на які записані ще кілька квартир в Москві.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...