У Харкові б'ють на сполох: Пропав Кернес. Міського голову не бачили вже три тижні, і це в розгар виборчої кампанії

Журналісти підозрюють, що одіозний політик став жертвою коронавірусу. Важкий стан може бути зумовлений загальним станом імунітету інваліда

Одне з джерел з медичної сфери повідомило, що у 17-й міській лікарні, визначеній однією з опорних з COVID, на початку вересня готували "палату з особливими умовами" через можливу госпіталізацію Кернеса.

Мер Харкова Геннадій Кернес не з'являється на публіці близько трьох тижнів - востаннє він брав участь у публічних заходах у День міста, 23 серпня.
За інформацією джерел Суспільного у медичній сфері міста та правоохоронних органах, міський голова перебуває в лікарні №17. На телефонні дзвінки журналістів сам Кернес не відповів. У приймальній Харківського міського голови повідомили, що записатися на особистий прийом до мера нині не можна через карантин.
Одне з джерел з медичної сфери повідомило, що у 17-й міській лікарні, визначеній однією з опорних з COVID, на початку вересня готували "палату з особливими умовами" через можливу госпіталізацію Кернеса.
Однак у Департаменті охорони здоров'я міськради наявність «особливої палати» спростували.
Вранці 11 вересня біля будівлі 17-ї міської лікарні журналісти помітили автомобіль Toyota з номерами "0202" - такі ж цифри присутні на номерах кількох машин, якими користуються Геннадій Кернес, його охорона й оточення.
За регламентом Харківської міськради, в разі неможливості виконання мером своїх повноважень, їх виконує секретар міськради. 61-річний Геннадій Кернес один з претендентів на посаду Харківського міського голови на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Влітку 2020 року він заявив, що йде на вибори разом з партією "Блок Кернеса - Успішний Харків". В разі перемоги Кернес втретє буде мером Харкова.


"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...