У Харкові на будівлі міськради встановили меморіальну дошку Кернесу

У Харкові відкрили меморіальну дошку покійному мерові міста - Геннадію Кернесу. Її встановили на фасаді будівлі міськради. Про це повідомляє прес-служба міськради, зазначають Патріоти України.


На пам'ятному знакові зобразили портрет мера і знакові місця, які він відкривав, зокрема парк імені Горького, пам'ятник Незалежності, 30-та станція метро Перемога, Регіональний центр послуг.

Автором меморіальної дошки став харківський скульптор Олександр Рідний, який подарував її місту. У створенні пам'ятного знака взяли участь рідні Кернеса.


Його син Кирило подякував усім, хто прийшов на відкриття пам'ятного знака, і відзначив, що для нього особисто і сім'ї покійного мера важливо, щоб люди пам'ятали про нього і його справи.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...