У Харкові на воротах маєтку спонсорів партії Шарія намалювали півня і триколор (фото)

Представники "Національного корпусу" провели пікетування біля маєтку родини колишніх регіоналів Кацуб.

Про акцію на своїй сторінці Facebook написав голова харківського осередку "Національного корпусу" Костянтин Немічев, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні Національний Корпус навідався до будинку спонсорів проросійскої партії Кацуб в Харкові. Родина Кацуб – колишні регіонали, які тривалий час фінансово підтримують різні сумнівні проросійські ініціативи, зокрема партію Шарія", - написав Немічев.

У свою чергу екскомандир полку "Азов", керівник центрального штабу "Нацкорпусу" Максим Жорін у Facebook звернув увагу, що родина колишніх регіоналів Кацуб не приховує своїх антиукраїнських поглядів.

"Показово, що біля будинку Кацуб ми знайшли керівництво харківського осередку шарійовців. Тепер точно ні у кого не може бути сумнівів про їх зв'язок. Ми не залишимо в спокої жодного з тих, хто надає підтримку проросійським партіям і допомагає Росії посилити свій вплив всередині нашої країни!" – підсумував Жорін.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...