У Харкові окупанти вдарили по гуртожитку академії культури, загинуло багато студентів

Російські окупанти в ніч на 3 березня прицільним вогнем ударили по гуртожитку Харківської державної академії культури, що у Московському районі міста на вулиці Гвардійців-Широнінців. За попередніми даними, загинуло 13 студентів. Серед загиблих четверо студентів із Китаю та один із Індії. Про це журналістам повідомили джерела у Харківській військово-цивільній адміністрації, передають Патріоти України.

Підтверджено, що серед загиблих студенти академії культури з Китаю Цзінь Тяньхао, Лі Чжі, українські студенти Олег Тепловий та Єгор Лундік, а також індійський студент Харківського медичного університету Навін Шекхарапа Г'янагудар.

Ще шість студентів дістали поранення різного ступеня тяжкості та перебувають у лікарнях Харківської області. Наразі інформація про точну кількість загиблих та поранених уточнюється.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...