У Харкові п'яні проросійські покидьки зруйнували монумент на честь проголошення Незалежності

Головний злочинець, котрий при моральній підтримці компанії проросійської бидлоти, скоріш за все відбудеться штрафом, котрий за нього з задоволенням сплатять "старші товариші"

Злочин стався ще на травневі свята, однак вирахувати злочинця змогли лише нещодавно. Прокуратура Харкова висунула підозру 21-річному студенту в пошкодженні монумента на честь проголошення Декларації про державний суверенітет України, зазначають Патріоти України.

За даними слідства, на початку травня п'ятикурсник одного з вишів відпочивав разом з друзями в саду Шевченка в центрі міста. Після алкогольних пиятик хлопець почав розхитувати плиту з написом "На честь самовизначення української нації". В результаті його дій пам'ятний камінь впав і розколовся на дві частини.

Знайти ймовірного зловмисника вдалося завдяки записам з камер відеоспостереження. Слідчі оголосили хлопцю підозру за статтями "хуліганство" і "умисне пошкодження об'єкта культурної спадщини".

У разі, якщо його провина буде доведена, студенту загрожує до трьох років позбавлення волі. Як стало відомо пізніше, сума збитку, завданого молодою людиною, перевищує 1300 гривень.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...