У Харкові прогриміли вибухи і почалася пожежа, жителі Бєлгорода повідомили про запуск ракет у соцмережах (фото)

У центрі Харкові близько опівночі 8 червня прогриміли потужні вибухи, на місці "прильоту" почалася пожежа. Вибухи також пролунали у селищі Пісочин у Харківській області. Перші повідомлення про вибухи почали оприлюднювати Telegram-канали близько 23:15, передають Патріоти України.

У цей час на території регіону оголосили повітряну тривогу. "Уже відомо про кілька "прильотів" у Харкові та області. Почалися пожежі. Чекаємо на офіційну інформацію", – повідомили в Telegram-каналі "Труха Україна".

У соціальних мережах уже з'явилися перші кадри з місця, де виникла пожежа.

Там також повідомляли, що ракети, ймовірно, запустили із Бєлгородської області Росії. Цю інформацію підтвердили місцеві жителі у бєлгородських чатах.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...