У Харкові викрили любителя "русского мира", який евакуювався через новий наступ (фото)

Слідчі оголосили підозру 62-річному жителю села Липці у Харківському районі, який публічно заперечував збройну агресію Росії проти України та агітував односельців отримувати російські паспорти. Чоловік розповідав про "братские народы" та заявляв, що російські військові нібито ніколи не били по об'єктах цивільної інфраструктури у Харкові та області, передають Патріоти України.

У Харківській обласній прокуратурі навели один із висловів чоловіка: "Зовсім скоро росіяни звільнять всю територію України. Військовослужбовці Російської федерації завжди ставилися до українців люб'язно, допомагали, і уже скоро все буде як раніше в СССР, мене вже задовбали ці бендерівці".

У травні цього року, коли росіяни почали новий наступ на півночі Харківської області, чоловік евакуювався до Харкова, де його і викрили. Підозру чоловікові сформували за ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Окупанти тиснуть на Покровському напрямку: Генштаб розповів, де саме концентрує зусилля ворог

середа, 26 червень 2024, 16:37

З початку доби російські окупанти найбільшу активність проявляють на Покровському і Лиманському напрямках. Загальна кількість бойових зіткнень на лінії фронту збільшилась до 50, передають Патріоти України. з посиланням на зведення Генштабу на 13:00. "...

"Поки замість тюрми п*дори будуть отримувати підвищення...": Морпіхи відверто розповіли про бойового генерала Содоля

середа, 26 червень 2024, 15:59

Бійці морської піхоти, які брали участь у боях на Кринках, розкритикували колишнього керівника морпіхів та екскомандувача Об'єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля. Про це український військовий, який захотів залишитися анонімним, розповів LIGA.net, передають Пат...