У Харкові знову пролунали вибухи: Місцеві повідомляють про кілька "прильотів" (відео)

У Харкові під час повітряної тривоги пролунали вибухи. За даними телеграм-каналів, випустили щонайменше 5 ракет. Відповідну інформацію повідомили ЗМІ, передають Патріоти України.

Це трапилось орієнтовно о 23:38 26 червня. Окупанти знову запустили ракети по Харкову. "ЗМІ повідомляють про вибухи. Будьте обережні!" – йдеться у повідомленні.

Також у телеграм-каналі "Харьков Life" написали, що російські окупанти вже запустили 5 ракет, є "прильоти". Також там показали фото запуску, за даними каналу, 4 ракети.

Також у телеграм-каналі "Харьков Life" написали, що російські окупанти вже запустили 5 ракет, є "прильоти". Також там показали фото запуску, за даними каналу, 4 ракети.

Також оприлюднили відео, на якому чутно черговий "прильот" по Харкову.

Коротко про останні "прильоти" на Харківщині

  • 26 червня окупанти обстріляли Немишлянський район Харкова. У обласній прокуратурі розповіли, що вже почали досудове розслідування у трьох кримінальних провадженнях, які стосуються порушення законів та звичаїв війни. Відомо, що ворог атакував лікарню, будинок та гаражі. Внаслідок згоріли 5 автомобілів.
  • Також російські окупанти гатили по Харкову у ніч проти 26 червня. Вибухи було чутно спочатку в Індустріальному районі міста. Згодом – на північному сході Харкова. Там пролунали три вибухи, після них почались пожежі. Радниця голови Харківської ОВА Наталія Попова повідомила, що є постраждалі серед цивільних. Попередньо мовилось про двох.
  • 25 червня російські окупанти вкотре обстріляли ядерну установку в Харкові. Мовиться про "Джерело нейтронів". У Держатомрегулювання повідомили, що ця, як і будь-яка інша ядерна установка, не розрахована на експлуатацію в умовах бойових дій. Якщо бомбардування та обстріли майданчика триватимуть надалі, то можуть призвести до тяжких радіаційних наслідків із забрудненням прилеглих територій.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...