У Херсоні пролунали вибухи: Над судом, де сиділо керівництво окупантів, здійнявся дим

Двух верхніх поверхів масивної будівлі наче не бувало. Гауляйтер Херсонщини стремусов повідомив, що епіцентр удару був спрямований по його кабінету

В окупованому Херсоні пролунала серія потужних вибухів. Про це повідомляє "Суспільне", передають Патріоти України.

Над адмінбудівлею в центрі міста піднявся густий дим. Як зазначив речник Одеської ОВА Сергій Братчук, вибухи, імовірно, сталися поблизу будівлі захопленої росіянами ОДА - у районі апеляційного суду.

Росія вже встигла звинуватити в ударі ЗСУ. Кремлівські пропагандисти оперативно опинилися на місці інциденту. Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко, своєю чергою, зазначив, що вибух міг статися у приміщенні, де розташовані кабінети колаборанта Стремоусова та гауляйтера Єлісєєва.

Російське РИА Новости повідомляє про точне влучання ракети у будівлю захопленої окупантами й колаборантами "адміністрації".

Унаслідок удару поранення отримала "начальник департаменту праці", загинув її водій.

"Рашисты пишут, что нет больше здания апелляционного суда, ударом снесло два этажа.

Гауляйтер Херсонщины стремоусов заявил, что удар пришелся по его кабинету.", - пише Труха Херсон.


Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...