У хід пішла "важка артилерія": Два найвпливовіші діячі Демократичної партії США Обама та Пелосі доєднались до загального тиску на Байдена, щоб той знявмя з президентських перегонів

Демократи Барак Обама та Ненсі Пелосі вважають, що президенту Джо Байдену слід переглянути рішення про участь у виборах, передають Патріоти України з посиланням на The Washington Post

Колишній президент Барак Обама у приватному порядку висловив демократам занепокоєння щодо кандидатури президента Джо Байдена, а колишня спікерка Палати представників Ненсі Пелосі попередила безпосередньо Байдена, що демократи можуть втратити можливість отримати контроль у Палаті представників, якщо він не відмовиться від участі у виборах.

Обама, вкрай впливовий у Демократичній партії, в останні дні заявив союзникам, що шанси президента Байдена до перемоги значно зменшилися, і він вважає, що президенту необхідно серйозно розглянути життєздатність його кандидатури, за словами кількох джерел The Washington Post.

Пелосі показала Байдену результати опитувань, які свідчать про те, що він, швидше за все, не зможе перемогти Дональда Трампа, за словами людей, знайомих з цим питанням.

В умовах дефіциту часу демократи на найвищому рівні наполегливо закликають Байдена переглянути своє рішення про переобрання.

Варто зазначити, відразу після невдалих дебатів президента США з Дональдом Трампом Обама для преси висловлювався на підтримку Байдена, стверджуючи, що "погані вечори трапляються".

За даними видання Axios, декілька топдемократів вважають, що президента США Джо Байдена невдовзі переконають не брати участі у виборах і він зніме кандидатуру.

Перед цим Politico повідомляло, що закрита соціологія демократів показала провальні результати Байдена.

"Вікно можливостей для України відкриється": Астролог дав новий прогноз щодо закінчення війни

п’ятниця, 19 липень 2024, 8:47

Індійський астролог Алакх Ніраджан вважає, що Україна у вересні і жовтні 2024 року зможе отримати важливу перемогу, яка змусить Росію сісти за стіл переговорів. Однак ціною закінчення війни для України може стати відмова від деяких територій. Про це ві...

Деякі українці отримають першочергове право на компенсацію за знищене війною житло: Ось кого стосується

п’ятниця, 19 липень 2024, 8:42

Народні депутати ухвалили у першому читанні законопроєкт №11028, який надає деяким категоріям внутрішньо переміщених осіб (ВПО) право на пріоритетне отримання компенсації за знищені об'єкти нерухомого майна. "За" - 290 голосів. Про це повідомив нардеп ...