У Х*йла не усвідомлюють, що пожнуть бурю: Медведєв заявив, що українці "просто повинні змиритися" з анексією Криму

Еліта недоімперії так і не зрозуміла суті України, духу і волі її волелюбного народу, котрий ніколи не подарує і клаптика рідної землі підступним "братам" срепно-холопської сутності

Нікчемний п'яничка вважає, що може вказувати Україні її майбутнє

Експрезидентр та експрем'єр РФ, а нині заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв в інтерв'ю «Комсомольській правді» заявив, що українці «просто повинні змиритися» з анексією Криму. Також він порадив ще й «зайнятися врегулюванням внутрішньої кризи» на південному сході країни, зазначають Патріоти України.

«Про Україну можу лише сказати, що після того, що там сталося, наші відносини, природно, змінилися. Змінилися вони і в силу зрозумілих причин після проведення референдуму в Криму і возз'єднання Криму з Росією. Але це не означає, що ми хочемо проводити якусь недружню політику щодо України. Ні, просто українці повинні змиритися з тими реаліями, які існують, і зайнятися врегулюванням внутрішньої кризи на південному сході своєї країни», – сказав він.

Київ поки не відреагував на заяву Медведєва.

Росія анексувала український півострів Крим в березні 2014 року, ввівши війська на територію українського півострова та провівши нелегетимний референдум. На ньому за «возз'єднання з Росією» висловилися 96,77% виборців Криму та 95,6% жителів Севастополя. Міжнародні організації визнали анексію Криму незаконною і засудили дії Росії, країни Заходу запровадили проти неї санкції. Вони є досі чинними і нещодавно були в черговий раз продовжені.

Україна, як і раніше, вважає півострів своєю, але тимчасово окупованою територією. Напередодні кабінет міністрів України призупинив чинність меморандуму між урядами України і Росії про співпрацю в боротьбі з тероризмом, який був підписаний у 2012 році в Ялті. В цілому з моменту окупації Криму і збройної агресії на Донбасі Україна розірвала близько 150 з 453 договорів і угод з Росією.

8 липня в Держдуму внесли три законопроекти з поправками до Кримінально-процесуального кодексу і Кодексу РФ про адміністративні правопорушення, які передбачають заборону на відчуження територій РФ. Це було прийнято як одна з «путінських» поправок до Конституції РФ. Саме відчуження частини території РФ (наприклад повернення анексованого Криму Україні) буде прирівняно до екстремізму, а за заклики до таких дій тепер в Росії будуть загрожувати тривалі тюремні терміни.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...