У Х**ла істерика: Путін особисто відреагував на справу Медведчука (відео)

Президент РФ Володимир Путін сказав, що Україну перетворюють на антипода Росії. За його словами, в нашій країні почалася зачистка політичного поля. Водночас, на його думку, західні країни ніяк не реагують на ситуацію в Україні, передає ТАСС. Так глава Кремля прокоментував домашній арешт нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука, передають Патріоти України.

"З огляду на все – і це дуже сумно, – Україну повільно, але правильно перетворюють на якийсь антипод Росії, на якусь анти-Росію, на якийсь майданчик, з території якого ми постійно, зважаючи на все, будемо отримувати новини, які потребують особливої з нашого боку уваги з погляду забезпечення безпеки РФ", – говорив він.

Також він сказав, що має на увазі під поняттям "зачистка" політичного поля. "Закриваються загальнонаціональні засоби масової інформації – і нічого, наші західні партнери ніяк на це не реагують, якщо не сказати підтримують рішення подібного роду. З політичних мотивів вибірково комусь у провину ставиться робота з Росією", – сказав лідер росіян.

Крім того, коментуючи домашній арешт Медведчука, Путін сказав, що в Україні, "схоже, тепер усіх, хто працює з РФ, будуть притягувати до відповідальності". "Я важко собі уявляю, якщо об'єктивно підходити до вирішення питань подібного роду: що, всіх, хто працює з Росією, будуть тепер в Україні притягати до кримінальної відповідальності?" – відзначав глава РФ.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...