У Хмельницькому на переході збили співробітницю поліції та військових (фото)

У Хмельницькому на пішохідному переході чоловік збив співробітницю поліції та двох військовослужбовців. Внаслідок цього один військовий загинув. Про це повідомляє пресслужба поліції Хмельницької області у Facebook, передають Патріоти України.

За їхніми даними, дорожньо-транспортна пригода сталася 1 травня приблизно о 13:00 на вулиці Тернопільській. «Водій автомобіля Опель на пішохідному переході здійснив наїзд на трьох осіб: 31-річну співробітницю поліції та двох 45-річних військовослужбовців», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП один із військових загинув, а двох інших постраждалих доправили до лікарні. Розслідуванням займаються слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП у Хмельницькій області. Водія затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...