У Кличка обіцяють евакуювати мільйони киян, у разі наближення бойових дій до столиці України

Якшо бойові дії наблизяться до Києва, у місті залишатимуться лише працівники критичної інфраструктури, кажуть в КМДА.

Роман Ткачук

Директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук розповів, що якщо бойові дії дійдуть до столиці, то у місті буде проведена повна евакуація населення, зазначають Патріоти України.

«У випадку бойових дій буде проведена евакуація і в місті залишаться лише працівники критичної інфраструктури та ЗСУ. І на забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури працюватимуть усі підрозділи «Київпастрансу»: і наземний транспорт, і підземний», — сказав Роман Ткачук в ефірі Громадського радіо.

У разі бойових дій метрополітен працюватиме близько 6 годин: три години зранку та три — ввечері. В інший час метрополітен буде укриттям.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...