У КМДА відреагували на публікацію The New York Times щодо евакуації жителів столиці

У Київській міській адміністрації заявили, що столична влада поки не готується до повної евакуації мешканців. Про це глава департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук повідомив Суспільному, коментуючи публікацію The New York Times, передають Патріоти України.

"Система готова до такого кроку, але це не означає, що ми зараз готуємося проводити евакуацію", - сказав Ткачук, пояснивши що мав на увазі, коли розповів про можливість повної евакуації американському виданню The New York Times.
Ткачук зазначив, що існує загроза, коли у разі відсутності електроенергії зникне вода і не працюватиме каналізація, і на цей випадок уряд та міська адміністрація планують усі можливі заходи. Ткачук додав, що енергетики попередять, що мережа перебуває на межі зупинення не менш як за 12 годин до повного відключення. Тільки після цього влада почне інформувати людей і просити їх виїхати.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...