У КМВА повідомили деталі нічної атаки на Київ російських дронів

Вночі 3 травня Росія атакувала Україні дронами. Загарбники використали іранські БПЛА "Shahed". Зокрема, в повітряному просторі навколо столиці було виявлено і збито усі ворожі цілі. Про це повідомили у Київській МВА.

"Звичайною та незмінною залишається і тактика противника - з настанням темного часу доби, країна-терорист запустила свої баражуючі боєприпаси з різних напрямків. Дані оперативного зведення на цей момент – без жертв та руйнувань. Інформація уточнюється. Силам протиповітряної оборони щира подяка за відмінну, професійну службу! Ви вкотре врятували життя киян та інфраструктуру міста!" – зазначив голова КМВА Сергій Попко.

Він додав, що вже третя ворожа атака на Київ за останні шість днів.

Російські загарбники змінили тактику своїх обстрілів. Зараз росіяни не мають достатньої кількості крилатих керованих далекобійних ракет. Вони будуть застосовувати те, що можуть собі дозволити. Це стосується ракет повітряного базування Х-101, Х-55 і "Калібрів", напередодні заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...