У Кобзона гості! Українські снайпери наочно показали, як "демілітаризують" ворога на фронті (відео)

Снайпери 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ефективно нищать російських загарбників. Нині вони виконують бойові завдання на Донбасі, передають Патріоти України.

Влучність українських снайперів може повністю зламати плани ворога. Про бойові буднірозповіли самі снайпери, проілюструвавши розповіді кадрами бойової роботи, відео публікує Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача Збройних сил України.

"Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади продовжують виконання бойових завдань на Донбасі. Так, одним із важливих напрямків бойової діяльності є робота снайперів бригади. За допомогою їхнього влучного вогню можна зупинити виконання завдань противником. На відео снайпери 79-ї бригади розповідають про три бойових епізоди, коли внаслідок їхніх дій ворог зазнав втрат і змушений був відмовитися від своїх агресивних намірів. Свої слова вони підкріплюють відеофіксацією цієї бойової роботи", – зазначено у коментарі до відео.

На відео один зі снайперів 79-ї ОДШБр розповідає, як кількома пострілами зупинив атаку штурмової групи ворога."На одному із завдань я побачив групу противника, який висувався на наші позиції. Але через складність нашої роботи доводиться займати позиції для стрільби сидячи або стоячи. Так і сталося, мені довелося зайняти сидячи позицію і працювати по орках. З шести орків вдалося забрати двох", – зазначив снайпер.

Його колега поділився особливостями роботи в міській забудові. Попри всі труднощі, у місті українські снайпери ліквідують загарбників так само ефективно, як і на відкритій місцевості.

"Особливості боїв у Мар'їнці – це короткі дистанції. Від будівлі до будівлі – 60-70 м. Того дня ми побачили знахабнілих орків, які вийшли з підвалу в повний зріст і показували один одному наші позиції. Чи то зміна у них була, чи то просто щось планували. Але нам було байдуже і ми одразу по них відпрацювали. Був у них і третій, він до кінця зрозумів, з ким має справу. Ми вклали і його. Того дня ми відпрацювали сім осіб", – розповів воїн.

За словами командира снайперів бригади, нині вагому допомогу його підлеглим надають аеророзвідники. "Зараз нашим снайперам дуже допомагає аеророзвідка, за допомогою якої можна вчасно виявити висування противника і зайняти вигідну вогневу позицію. Інше для нас – вже справа техніки", – зазначив захисник.

На підтвердження один зі снайперів розповів історію про "демілітаризацію" окупантів у співпраці з аеророзвідкою."Вночі за даними аеророзвідки надійшла команда, що противник у кількості 6 бійців висувається на свої позиції. Нам дана була команда висунутися на завчасно підготовлені позиції, щоб знищити ворога. Умови для бою були майже ідеальні, вітру не було. Ми з напарником знищили двох бійців, потім почала працювати артилерія, яка довершила нашу справу", – каже воїн.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...