У Кобзона "особливий" гість! Начальник оперативного угруповання "Бєлгород" ліквідований, - ГУР

У населеному пункті Нова Таволжанка в Бєлгородській області Російської Федерації, який зайняли бійці "Російського добровольчого корпусу", що воює на боці України, ліквідований 52-річний полковник Андрій Стесєв. Він був старшим оперативного угруповання "Бєлгород", повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"Згідно з оперативною інформацією, в ніч з 04 на 05 червня в населеному пункті Нова Таволжанка вбито полковника гвардії Стесєва Андрія Васильовича — старшого оперативного угруповання "Бєлгород". Раніше він обіймав посаду командира 104-го десантно-штурмового полку Повітрянодесантних військ Російської Федерації", – йдеться в повідомленні. ГУР також публікує фотографію посвідчення ліквідованого полковника, з якого випливає, що він був приписаний до військової частини 07264 ВС РФ, що базується в Пскові (Псковська область РФ).
У Легіоні "Свобода Росії" повідомили, що ліквідація Стесєва – результат їхньої з "Російським добровольчим корпусом" роботи.

"Хочемо повідомити, що спільною групою Легіону "Свобода Росії" та РДК було вбито полковника Стесева Андрія Васильовича, старшого оперативного угруповання Бєлгорода. Він загинув у стрілецькому бою, як офіцер зі зброєю в руках, але треба визнати, що ці руки по лікоть у крові. Він та його підлеглі за його наказом систематично тероризували населення Бєлгородської області, порушували їхні права та свободи. Раніше Стесєв убивав мирних жителів у Чечні, Югославії, Абхазії та на території України", – йдеться в повідомленні Легіону.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...