"У Кобзона в пеклі без роботи не залишиться": В Україні ліквідовано окупанта, відомого як DJ Mongol

Збройні Сили України ліквідували окупанта з Уфи Азата Шакірова. У країні-агресорі РФ він був відомий як DJ Mongol. Про це у Facebook повідомив OSINT-розвідник, волонтер InformNapalm з Грузії Іраклі Комахідзе, передають Патріоти України.

У Росії стверджують, що 34-річний Шакіров вирішив піти на війну добровільно. Загарбник дослужував останній місяць контракту в одній з військових частин спеціального призначення. Подробиці загибелі Шакірова не уточнюються. Відомо лише те, що похорони пройдуть 21 липня.

"34-річний Азат Шакіров з Уфи дослужував останній місяць контракту в одній з військових частин спеціального призначення. Уфимцям він знайомий як діджей -DJ Mongol виступав з музичними сетами в місцевих клубах. Подробиці його загибелі не уточнюються. Похорони військового пройдуть завтра, 21 липня. У Кобзона в пеклі без роботи не залишиться", – написав Комахідзе.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...