У Коломойського і без того фінанси "співають романси": У "1+1" проблеми через підсанкційну куму Ху*ла

Після того як стало відомо, що Оксана Марченко потрапила під санкції РНБО, на активи "1+1", що належать дружині Віктора Медведчука, було накладено арешт.

Санкції, введені РНБО проти дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко, зачепили і телеканал "1+1", частина активів якого записана на Марченко, передають Патріоти України.

Ці активи заарештовані, але, як розповів сьогодні, 19 лютого, на брифінгу секретар РНБО Олексій Данилов, на роботу телеканалу в штатному режимі арешт активів не вплине, адже арештованим майном користуватися можна. Тільки накладається заборона на його відчуження (продаж, дарування), на використання в якості застави.

Про те, що частина активів медіагрупи "1+1" записані на Оксану Марченко, стало відомо після скандалу з прослуховуванням в робочому кабінеті екс-прем'єр-міністра Олексія Гончарука, коли "засвітилася" причетність до цієї історії каналу "1+1". Тоді в офісі каналу проводилися обшуки, а також перевірки, під час яких з'ясовувалися держателі корпоративних прав, які можуть впливати на редакційну політику.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...