У команді Зеленського розповіли, за скільки часу можна звільнити Донбас та Крим

Повернути окупований Донбас під контроль України можливо за 5 років. При цьому повернення окупованого Криму - це більш віддаленіша перспектива. У цьому переконаний радник з національної оборони і безпеки переможця виборів президента Володимира Зеленського - Іван Апаршин, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні у нас дуже небезпечна ситуація (на Донбасі). Тому новому президенту України доведеться вирішувати, що з цим робити. Наші Збройні сили здатні в повній мірі забезпечити нашу з вами безпеку. Але ви знаєте, що наші ресурси обмежені", – сказав Апаршин.

Щодо повернення Криму і Донбасу. Якщо на сьогодні Донбас – це перспектива на 5 років, то територія Криму – це перспектива більш віддалена, – висловив переконання радник Зеленського. При цьому Апаршин сказав, що не бачить можливості повернути українські території військовим шляхом через передбачувані великі втрати серед військових.

"Я можу спланувати військову операцію. Я знаю людей, які здатні її провести. Ми можемо виконати будь-які розрахунки аж до калібрів. Але я б не радив нікому взагалі розглядати можливість повернення наших територій шляхом проведення військової операції. Втрати будуть величезними", – пояснив член команди Зеленського.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...