У команді Зеленського заявили про розбіжності між підрахунками ЦВК і власними

У команді Володимира Зеленського заявили, що ведуть паралельний підрахунок протоколів з Центральною виборчою комісією і помітили розбіжності в 1-2% з даними ЦВК. Про це на брифінгу заявив координатор "Зе! Команди" Олександр Корнієнко, повідомляють Патріоти України.

За його словами, у Зеленського ведуть паралельний підрахунок протоколів разом з ЦВК у точності до десятої. "Є регіони, де розбіжності 1-2%. Чомусь найбільша розбіжність у Вінницькій області", - сказав Корнієнко.

Він заявив, що у команді Зеленського будуть з’ясовувати, чому такі розбіжності виникли саме в цьому регіоні.

Також Корнієнко розповів, що є різниця між даними команди Зеленського і даними сайту ЦВК на більш ніж 1% в Одеській, Хмельницькій, Дніпропетровській областях та деяких округах Київської області.

"З нашої сторони, ми готові захищати результати, в тому числі, і в судах, але будемо дивитися чи збережеться ця тенденція", - додав він.

Водночас, він додав, що є ще багато дільниць з яких у команди Зеленського немає даних. "В цілому, ми вважаємо, що наша система паралельного підрахунку повністю спрацювала", - заявив Корнієнко.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...