У королівській родині Швеції народився черговий спадкоємець престолу

41-річний принц Швеції Карл Філіп і його дружина, 36-річна принцеса Софія втретє стали батьками. Так, у подружжя народився син. Цією радісною новиною поділився королівський двір Швеції на офіційній сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Ім'я та інші деталі появи на світ малюка поки не розголошують, проте відомо, що як новонароджений хлопчик, так і принцеса Софія почуваються добре.

"Її Високість принцеса Софія 26 березня об 11:19 народила здорового сина в лікарні Дандерід", – йдеться в офіційній заяві.

Принц Карл Філіп одружився зі шведською моделлю Софією Христиною Хелльквіст у 2015 році після п'яти років стосунків. У 2016-му у пари народився первісток Олександр, а вже наступного року на світ з'явився їхній молодший син Габріель.

Принц Карл Філіп – друга дитина і єдиний син правлячого короля Карла XVI Густава і королеви Сільвії.

Принц Швеції Карл Філіп і принцеса Софія з дітьми

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: