"У кожного приходить момент, коли все...": Пташка з "Азовсталі" розповіла, чи повернеться на фронт

Захисниця Маріуполя Катерина Поліщук на псевдо Пташка вирішила повернутися на фронт у складі іншої бригади. Про це вона повідомила на своїй Фейсбук-сторінці, передають Патріоти України.

"Вівторок – повертаюсь на фронт"

Катерина Поліщук розповіла, що наступного тижня повернеться на фронт у складі іншої бригади. "В кожного приходить момент, коли все. Сили вичерпані. Але коли тебе чекають, коли тебе потребують… я не знаю, як це називається.

Вівторок – повертаюсь на фронт. В складі іншої бригади. Але все розповім по порядку. Мене вистачило ненадовго. Це мій максимум відпочинку. Коли мене запитують, як же я буду повертатись… не знаю. Думаю, не доведеться. Надіюсь.

Київське море побачила і погнали далі:) а здоровʼя почекає. Всім цьом", – написала Пташка. У якій саме бригаді продовжить службу захисниця, наразі не відомо.

Про припинення служби у 59-й ОМПБр

На початку цього тижня Катерина Поліщук заявила, що через ряд непоборних обставин та подій, вона змушена припинити співпрацю з 59 ОМПБр та свою службу в цій бригаді.

Жінка наголосила, що наразі їй потрібна тиша, однак вона обіцяє повернутися. Пташка також подякувала бригаді за 14 місяців плідної роботи, нову військову професію, терпіння, розуміння і справжню любов, якої їй так бракувало.

Детальніше про Катерину Поліщук на псевдо Пташка

Катерина Поліщук з травня 2022 року перебувала у полоні російських окупантів. 19 вересня разом із побратимами була повернута до України в рамках обміну. Дівчина родом з Тернопільщини. На Азовсталі вона не лише рятувала життя бійців, але й підтримувала бойовий дух побратимів, співаючи патріотичні пісні у бомбосховищах заводу. У січні Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний нагородив дівчину нагрудним знаком "За сприяння війську".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...