У кращих традиціях "русского мира": Окупанти вкрали алкоголь і влаштували бійку зі стріляниною на Херсонщині (аудіо)

Росіяни продовжують пити і стріляти один в одного у зоні бойових дій, свідчать перехоплення Головного управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"Позавчора взагалі що творилося. Тут же зліва від нас "розвідоси", ну, розвідка. Вночі схоплююся, щось близько 12 вечора, стрілянина йде біля нас прямо. Виявляється, "разведоси" пішли за провізією, і вони дивляться в нічник, переплутали з х***ами, і давай в один одного х***ити, коротше. Там поранені є. Вони йдуть до нас, а нас командир не попередив, мало не пристрелили їх там", – розповів окупант, що знаходиться в Херсонській області, в розмові з дружиною.

Також російський загарбник розповів, як він і його товариші по службі змогли знайти алкоголь і почали бити один одного. "Ми, я і ще двоє, три людини з нашої роти, поїхали в місто Безводне, кілометрів 10 від нас. Порожнє селище. Ми там н***я не знайшли, ні картоплю, нічого. Знайшли пасічника мужика, х***а теж, як хотілося його пристрелити. А нам солдати кажуть, ви уваги не звертайте, він чистий укроп. ... Взяли 50 літрів вина. Ось ти прикинь, 40 осіб злягли. Комусь ї***о б'ють, хтось стріляє. П***ець, що тут творилося вчора. Начпрод у нас є, ну хто видає хавку, йому прикладом по ї***у раз шість дали", – розповідає він.

Окупант також підтвердив інформацію дружини про великі втрати серед жителів Міаса (Челябінська область РФ), звідки він родом. "35 "двохсотих", 1 "трьохсотий". Це наші, міасівські. Це куди нас хотіли відкотити, вивести. Вони самі трохи винні, стовпилися біля машини, лягли біля "Уралу". І машину в***ли. Таке не можна робити і кучкуватися", – зазначає він.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...