У Кремлі - шоковані: Генерал США пояснив, чому у Путіна майже не коментують ганебну поразку армії РФ

Колишній командувач військ США в Європі генерал-лейтенант у відставці Бен Ходжес висловив свою думку, чому у Москві майже не коментують поразку своєю армії на Харківському напрямку, передають Патріоти України.

Генерал США вважає, що у Кремлі свою армію переоцінили, а українську - недооцінили. Зараз, після нищівної поразки, у Москві - "шоковані".

"Я думаю, очевидно, Москва спантеличена. Напевно, це шок. Думаю, що в цій системі ніколи точна інформація не сягала верхів. Тож, можливо, люди в Кремлі і на різних рівнях мали різні погляди на те, що відбувається насправді і до якої міри погані справи. Тому я думаю, що, ймовірно, були зроблені дещо упереджені висновки щодо того, наскільки російська армія краща, ніж ЗСУ", - пояснив він.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...