У Кремлі буде істерика: Британія готує пропозиції щодо ударів вглиб Росії у рамках плану перемоги, - Сирський


Британія розглядає власні пропозиції щодо можливості ураження Україною військових об’єктів углибині Росії. Пропозиції опрацьовують у рамках плану перемоги, передають Патріоти України з посиланням на головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram.

Головком ЗСУ провів телефонну розмову з начальником штабу оборони Великої Британії адміралом сером Тоні Радакіним. Сирський поінформував колегу про ситуацію на полі бою.

Також командувачі обговорили удари по російських військових об'єктах.

"Окремо обговорили можливості ураження військових об’єктів противника в оперативній та стратегічній глибині. У даний час британська сторона опрацьовує власні пропозиції у рамках практичної реалізації плану перемоги", - зазначив Сирський.

Головнокомандувач також звернув увагу Британії на порушення міжнародного гуманітарного права й воєнні злочини російських військ, удари по критичній інфраструктурі України, не вибірковість масованих бомбардувань цивільних об’єктів.

Як зазначив Сирський, головними пріоритетам співпраці України та Британії залишаються постачання військової техніки та озброєння, підготовка особового складу, а також підвищення ефективності застосування високотехнологічних засобів ураження.

Обмеження на удари по Росії

Варто зазначити, що союзники встановили обмеження для України на використання далекобійної зброї. Зокрема, обмежуються удари по об'єктах вглибині території Росії. Це стосується США та Британії, які надали Україні далекобійні ракети.

Україна закликає зняти ці обмеження, пояснюючи це тим, що знищення військових об'єктів в РФ - це частина самооборони.

Путін готує атаки по українських ядерних об’єктах, - глава МЗС України

середа, 16 жовтень 2024, 21:40

Російський диктатор Володимир Путін готує удари по об’єктах ядерної енергетики України. Запобігти цьому може надання дозволу на застосування далекобійної зброї по РФ. Про це йдеться у заяві нового голови Міністерства закордонних справ України Андрія Си...

В Офісі президента натякнули, про що йдеться у таємних додатках до плану перемоги

середа, 16 жовтень 2024, 20:52

Таємні додатки до плану перемоги України у війні містять інформацію про удари по військових об'єктах на території Росії. Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України. За його словами, йдеться, зокрема, про ...