У Кремлі дуже бояться бунту: Росіян вже лякають в'язницею за участь у можливих протестах

Московська прокуратура у світлі невдоволення суспільства оголошеною Путіним частковою мобілізацією нагадала росіянам про кримінальну відповідальність за участь у протестах. Про це йдеться на сайті прокуратура, передають Патріоти України.

У прокуратурі стверджують, що напередодні громадян РФ в соцмережах почали закликати брати участь в неузгоджених публічних акціях в Москві, а також здійснювати "інші протиправні діяння". Силовики попереджають, що участь у мітингах карається позбавленням волі до 15 років.

"Поширення подібних матеріалів через соцмережі, форуми та інші сайти, залучення підлітків у протиправну діяльність, а також організація або участь у незаконних акціях передбачає адміністративне або кримінальне покарання, в тому числі у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років", - пише прес-служба прокуратури.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...