У Кремлі готуються до протестів? У Москві спостерігали активний рух військової техніки (відео)

У Москві очевидці повідомляють про "дивні речі" – рух військової техніки. Для цього у місті навіть перекрили рух. Причин, чому Москвою пересуваються колони техніки не повідомляють. Відео опублікувала міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm, передають Патріоти України.

"Влада перекрила МКАД (московська кільцева автомобільна дорога) і техніка росгвардії перекидають в бік Балашихи. Чекаємо палацового перевороту і заколотів на Росії", – йдеться у повідомленні.

Автор відео зазначає, що вперше бачить, щоб перекривали московську кільцеву дорогу. Зазначає, що "їдуть наші", мовляв на авто надписи "V" та "Z". Тож, припускаємо, що автор – росіянин.

В Росії заговорили про недовіру Путіну

Депутати з Санкт-Петербурга заявили, що Путіна треба усунути від влади. Зробити це пропонують "у зв'язку з державною зрадою". Депутати заголосили, що так звана "спеціальна військова операція" шкодить безпеці. Кількість ліквідованого російського "гарматного м'яса" зростає, а НАТО розширилося.

Московські депутати "підхопили флешмоб" й дорікаютьПутіну, що Росію "знову почали ненавидіти". 8 вересня депутати навіть провели засідання. Звернення до Путіна із закликом піти з посади підтримали п'ятеро депутатів, утрималися – двоє.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...