"У Кремлі існує чіткий контроль": Скібіцький оцінив можливість військового перевороту в Росії

Представник Головного управління розвідки Міноборони генерал-майор Вадим Скібіцький оцінив можливість військового перевороту в Росії. За його словами, наразі про це не йдеться, передають Патріоти України.

Про це Скібіцький розповів у ексклюзивному інтерв'ю Kyiv Post. "Це питання складне, але можу сказати, ми поки не бачимо ознак, що там може бути військовий або політичний переворот. Можливо, він десь зріє, але сьогодні чітких ознак нема", – сказав він.

Представник ГУР МО пояснив, що в російському суспільстві дуже високий відсоток підтримки кремлівського диктатора Володимира Путіна. Крім того, в Кремлі існує чіткий контроль, зокрема, Путін обмежив коло осіб, які працюють з ним.

"Це його довірені особи, які мають владні повноваження і не допустять зміни режиму, тому що тоді закінчиться і їхня політична та військова кар’єра. Крім того, усі матеріальні блага зараз саме у людей з оточення Путіна", – додав Скібіцький.

Він також зазначив, що не виключено і те, що є в Росії підтримка загальної мобілізації. "Повторюсь, Зюганов і депутати Російської Думи дедалі частіше стали говорити про війну із Заходом, про необхідність мобілізації. Буде формуватися "громадська думка", і зробити це буде набагато простіше, ніж на теперішньому етапі", – резюмував представник ГУР МО.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...