У Кремлі істерика: Над Кримом пронісся літак США

Біля берегів тимчасово окупованого Криму був помічений американський військовий літак-розвідник, повідомляють Патріоти України.

Він нібито попрямував в акваторію Чорного моря, повідомляється на Telegram-каналі "Картковий будиночок: Росія". Крім того, уточнюється в пості, крім літака-розвідника в безпосередній близькості від нього також зафіксували заправник KC135R Stratotanker з бортовим номером 57-2605 і позивним QID259.

"Після дозаправки RC-135V почав розвідку біля берегів Криму", — йдеться у повідомленні, до якого також прикріплена карта переміщення американських повітряних суден.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...