У Кремлі несподівано відреагували на відео з обезголовленням воїна ЗСУ та... засудили жорстокість

Прес-секретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував відео із обезголовленням воїна ЗСУ російськими окупантами. Кадри у Кремлі назвали "жахливими", але вимагають перевірки достовірності, передають Патріоти України.

Як повідомляють пропагандистські російські ЗМІ, Пєсков заявив про необхідність "зрозуміти достовірність ролика". "Безумовно, це жахливі кадри, спочатку треба перевірити достовірність. Це може стати приводом для перевірки, де це було, з боку кого", - заявив він.

Обезголовлення українського воїна

Ввечері 11 квітня в соцмережах з'явилося відео, на якому російські військові ножем відрізають голову українському військовому. Воїн був живим, коли один з окупантів почав це робити.

Звірячу страту воїна прокоментував керівник Офісу президента України Андрій Єрмак, зазначивши, що "за все буде відповідь і відповідальність". Служба безпеки України розпочала досудове розслідування цього воєнного злочину за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу.

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...

"Треба готуватися": Боєць "Азову" розказав, коли закінчиться війна в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 10:56

Коли закінчиться війна в Україні - головне питання, яке хвилює кожного громадянина нашої країни. На думку бойця "Азову" з позивним "Ніко", це станеться, на жаль, нескоро, передають Патріоти України. За словами бійця 12-ї бригади НГУ "Азов", українці щ...