У Кремлі підгорає: Хакери влаштували атаку на сайт Європарламенту після визнання РФ державою-спонсором тероризму

Сайт Європейського парламенту зазнав потужної кібератаки. Це сталося після того, як організація ухвалила резолюцію про визнання Росії країною-спонсором тероризму, передають Патріоти України.

Про атаку повідомила голова Європарламенту Роберта Метсола у Twitter. За її словами, відповідальність за це вже взяло на себе "прокремлівське угруповання" хакерів.

"Європарламент перебуває під витонченою кібератакою. Відповідальність за те, що сталося, взяло на себе прокремлівське угруповання. Наші IT-фахівці опираються цьому і захищають наші системи. І це після того, як ми проголосили Росію державою-спонсором тероризму. Моя відповідь: слава Україні!" – написала вона.

Водночас головний прессекретар Європарламенту Жауме Дуч у Twitter зазначив, що на роботу сайту вплинув високий рівень зовнішнього мережевого трафіку.

"Ця подія має відношення до DDOS-атаки, тобто у відмові від обслуговування. Наші фахівці працюють над тим, щоб вирішити цю проблему якнайшвидше", – написав він.

Через деякий час Дуч повідомив, що сайт організації доступний, а атаку хакерів було усунуто. "DDOS-атака локалізована. Веб-сайт Європарламенту наразі повністю доступний. Служби ЄП продовжують стежити за ситуацією", – уточнив він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...