У Кремлі повно фанатів Гітлера, символ "Z" - не випадковість, - російський соціолог

У Росії при владі перебуває багато людей, які підтримують ідеологію німецького диктатора Адольфа Гітлера. Те, що відбувається зараз в РФ, повністю нагадує події 30-х років у Німеччині. Про це розповів російський соціолог Григорій Юдін в інтерв'ю Катерині Гордєєвій. На його думку, люди, що поширюють по всій країні свастики, роблять це усвідомлено, передають Патріоти України.

"Ті, хто поширює це все (свастики - ред.) по всій країні, вони точно знають, що це таке. Немає ніякого відсотка ймовірності, що це випадковість. Коли мені кілька місяців тому знайомий розповів, що з його контактів з людьми у владних структурах багато шанувальників Гітлера, я не повірив. Тепер я вірю. Важко в це повірити, але це абсолютно точно", - сказав Григорій Юдін.

Соціолог називає це "диверсією проти країни". Також він розповів про жахливу пропаганду, яка вже перейшла на новий рівень. Влада намагається "підім'яти" під себе людей скрізь - в університетах, школах, дитсадках.

"Це те, до чого їх вимагають приєднатися. Вони заповнюють тести, щоб зрозуміти, що зміст твоєї свідомості, твої погляди на історію вони збігаються з поглядами на історію оточуючих тебе і з тим поглядом, який пропонує держава, з тим поглядом, який пропонує лідер. Держава = лідер = народ", - додав Григорій Юдін.

Він зазначив, що Росія знаходиться на порозі небезпечного історичного моменту, але перехід ще не відбувся. Юдін орієнтувався на концерт в Лужниках, куди змусили прийти десятки тисяч бюджетників. Якби вони прийшли туди за власним бажанням, з метою підтримати ідеологію Путіна, це стало б показником переходу в цей "небезпечний період".

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...