"У Кремлі висновків не зробили": Польський прем'єр назвав основне завдання Росії в Україні

Російська влада не зробила жодних висновків з провалів на полі бою в Україні і не має намірів припиняти військову агресію. Таку думку висловив прем’єрміністр Польщі Матеуш Моравецький, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що у ближній перспективі Росія буде продовжувати війну проти України і не слід будувати ілюзій стосовно можливості домовитись з Кремлем.

"Не очікуйте, що росіяни зроблять висновки зі своїх провалів на полі бою і, можливо, відмовляться від війни. Я песимістично налаштований щодо цього. Не думаю, що це можливо у ближній перспективі", - сказав Моравецький.

Польский премʼєр заявив, що основною задачею Росії наразі є руйнація України, щоб вона не змогла стати фундаментом для зміцнення Заходу.

"Це прагнення, найвірогідніше, поділяє і комуністичний Китай, це ще один аспект, який об’єднує дві держави, навіть якщо Росія протягом останніх років стала молодшим партнером у цьому союзу", - підсумував глава уряду Польщі.

Джерело: Укрінформ

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....

Стан важкий: На прем'єра Словаччини чекає ще одна операція

четвер, 16 травень 2024, 16:30

Прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо очікує ще одна операція, проте з його ліками можуть виникнути проблеми. За даними видання, Фіцо очікує операція на стегні. Водночас видання повідомляє, що у прем'єра Словаччини була кровотеча в черевній порожнин...