У Кремлі визначились, коли оголосити про анексію українських територій

У керівництві РФ вирішили оголосити про анексію захоплених територій України 30 вересня. Про це заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє російське пропагандистське агентство РІА "Новости", передають Патріоти України.

За його словами, також заплановано "об'ємний" виступ кремлівського диктатора Володимира Путіна з приводу анексії.

З 23 по 27 вересня російські окупанти імітували так звані «референдуми» на тимчасово окупованих частинах Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей. Жоден із цих регіонів Росія не контролює повністю. Україна та абсолютна більшість західних країн заявили, що результати псевдореферендумів не будуть визнані.

27 вересня російські окупанти оголосили "результати" псевдореферендумів на території тимчасово окупованих районів у Херсонській, Запорізькій, Луганській та Донецькій областях, намалювавши від 87% до 99% "підтримки". Наступного дня маріонетки Кремля звернулися до російського диктатора Володимира Путіна «з проханням розглянути» «приєднання» захоплених територій України до Росії.

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...