Останній "аргумент": У Кремлі визнали, що ударами по інфраструктурі примушують Україну до переговорів

У Кремлі назвали відсутність світла і тепла в містах України наслідками дій київської влади, яка відмовляється від переговорів, передають Патріоти України.

Рупор Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Росія атакувала тільки ті об'єкти інфраструктури, які "прямо або побічно мають відношення до військового потенціалу України і українського режиму", цитують його російські ЗМІ.

За його словами, відсутність світла і тепла - це наслідки дій влади України, які "не бажають вирішувати проблему". "Небажання української сторони вирішувати проблему, виходити на переговори, більш того, дії української сторони щодо відмови від узгоджених розумінь тексту і так далі, ось це все наслідки, і про це теж потрібно говорити", - сказав Пєсков.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...