"У Кремлі з нас сильно сміються": Генерал Кривонос прокоментував скандал між керівництвом Міноборони та ЗСУ (відео)

Генерал Сергій Кривонос пояснив, хто ж є винуватцем скандалу між керівництвом Міноборони і ЗСУ. На це та інші запитання він відповів в інтерв'ю в ефірі програми "Розклад Кулініча", повідомляють Патріоти України.

Генерал Збройних сил України Сергій Кривонос про скандал і винуватців скандалу між керівництвом двох важливих структур країни, а саме Міноборони і ЗСУ, під час того, як в країні йдуть військові дії, висловився так: "Насправді це ганьба. Реальна ганьба для нашої країни. Ми бачимо, що на сьомому році війни військове керівництво країни не знаходить порядку в своїх відносинах. Найголовніше, хто більше винен, мабуть, нехай визначає старший керівник. Ті матеріали подані до суду, їх розглядатимуть".

Хто ж найбільше винен у тому, що стався публічний скандал між Тараном і Хомчаком?

"Питання в тому, що є орган, який стоїть за всіма цими процесами і відповідає безпосередньо за національну безпеку і оборону. Це в першу чергу заступник голови Офісу президента з національної безпеки і оборони. Він повинен був ці питання контролювати і не допустити, щоб ці проблеми були винесені на обговорення суспільства," - впевнений Кривонос.

Як ця ситуація може вплинути на імідж України в очах інших країн?

"Не знаю, як де, але я думаю, що в Кремлі з нас дуже сильно сміються. Це якраз прекрасна інформаційно-психологічна операція, яку ми зробили власними руками українських військових. Це велика проблема. Хтось повинен підбирати кадровий склад, контролювати їх взаємини і, при необхідності, своєчасно впливати. Особисті проблеми і службові не повинні змішуватися," - підсумував генерал.

Джерело: Апостроф

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...