"Передумов немає": У Кремлі злякалися ймовірної зустрічі Путіна і Зеленського на саміті G20

В Офісі Президента не виключали, що Володимир Зеленський може відвідати саміт G20, якщо там буде владімір путін. У Кремлі одразу заявили: зустрічі не буде. Про це, пишуть російські ЗМІ, заявив речник Путіна, інформують Патріоти України.

Також Пєсков обурився пропозицією Зеленського не впускати росіян в країни Заходу.

Наразі зустріч президентів росії та України – неактуальна, – пєсков

"Поки передумов для цього (зустрічі Зеленського та Путіна – ред.) немає", – сказав рупор кремля.

Зазначимо, що в інтерв'ю BBC, радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк наголосив, що питання щодо формату участі президента Зеленського у саміті "Великої двадцятки" в Індонезії ще не вирішили.

Зеленський може приїхати в Індонезію, якщо там буде Путін

Оскільки в Україні – війна, то позиція глави держави однозначна. Зеленський хоче залишатись в Україні та й онлайн-формат дозволяє ефективно працювати на будь-яких зустрічах.

"Якщо (на саміті G20 – ред.) буде присутній Путін, то безумовно, треба буде думати про необхідність нашої присутності. Тому що присутність Путіна будь-де, на будь-якому саміті опосередковано означає, що організатори саміту легітимізують позицію росії, яка напала на суверенну державу", – пояснив Подоляк.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...