У Кремля є список цілей для атак в Україні, під загрозою низка об’єктів, - Повітряні сили ЗСУ

У Кремля є цілий список об’єктів, які влада країни-агресорки РФ наказала окупантам атакувати ракетами в Україні. Про це повідомив речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі "Еспресо". Він зазначає, що цей перелік об’єктів в РФ визначили ще на початку повномасштабної агресії проти України, передають Патріоти України.

"В агресора є список цілей – це критична інфраструктура, державні, урядові структури, паливно-енергетичний сектор, гідротехнічні споруди, електростанції та транспортна інфраструктура", – розповів речник.

Він зазначає, що партнери нашої держави на Заході чудово розуміють, що нам для захисту від ракет потрібно посилення своєї протиповітряної оборони. Тому Україні передають системи ППО.

Ігнат наголосив, що чергова зустріч у форматі "Рамштайн", яка відбулася 14 лютого, показала, що Україна отримає потужну зенітно-ракетну зброю. Таке озброєння зараз опановують українські військові. При цьому темпи освоєння пришвидшуються настільки, що можуть вийти за графіки, каже речник Повітряних сил ЗСУ.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...