У Кремлі нашорошили вуха: Байден дивно відповів на запитання, чи зустрічатиметься з Путіним 10 січня

Президент США Джо Байден не зізнався, чи планує він зустрічатися з президентом Росії Володимиром Путіним 10 січня. Як відомо, в цей день повинні пройти переговори з питань безпеки двох країн, на яких обговорять ситуацію в Україні, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чи зустрінеться він з президентом Росії Володимиром Путіним 10 січня, Байден зазначив: "Подивимося". Таким чином президент США не розкрив карти про плани подальших комунікацій з Кремлем.

Видання також уточнює, що Білий дім не відповів на прохання прокоментувати, чи мав на увазі Байден у своєму коментарі саме ці переговори про безпеку.

Як відомо, масштабні переговори Заходу з Росією почнуться після Нового року. 10 січня офіційні особи США і Росії проведуть переговори з питань безпеки. На цій зустрічі будуть обговорені побоювання з приводу зростання напруженості навколо України.

12 січня заплановані переговори Росії та НАТО. А ширша зустріч за участю Москви, Вашингтона та інших європейських країн призначена на 13 січня.

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...